Planerad Valpkull

Vår nästa kull planeras till sommaren 2020

e. Per-Mo'bile Red Hawk

u. MDCH SEVCH Bling´z Briljant

STAMTAVLA

 

Texas är en cool kille som kommer överens med allt och alla, han älskar att jaga trasan. Han är aktiv inom whippet sprint där han alltid springer i A-final, han är även utställd med excellent och CK. I Texas stamtavla hittar vi många storvinnare på rundbanan från 70-,80 och 90-talet så som Rabbit Busters Cyclone, Emmaline´s Princess Raja, Knickedicken´s Elvis, Black Joy samt High Speeds komet. Dessa oerhört duktiga hundar kombinerat med Texas mammas sida som kommer från fina linjer med härkomst från Holland och England. 

Texas är 49 cm hög. 

Agnes är en tik som är otroligt tydlig i sitt kroppsspråk och har lätt att läsa av andra hundar. Inomhus är hon världens gosigaste men ute är hela världen till för henne. Hon vill upptäcka allt och hon trivs som bäst när hon får springa fritt eller jaga trasan. Agnes är moldavisk utställningschampion, norsk lure coursing champion, svensk lure coursing champion samt startat fyra ggr på rundbanan med vinst i alla starter. Hon är även svensk viltspårschampion samt klarat doft provet i nose work klass 1. Agnes har även genomfört BPH. Den 22/9 2018 genomgick hon även en ögonlysning med utan anmärkning samt hjärtundersökt u.a. 

Agnes är 49 cm hög. 

------------------------------------------------------------------------

Det ska bli riktigt roligt att få in dessa gamla hundar från förr som man läst och hört så mycket om och samtidigt kombinera detta med Agnes stamtavla som innehåller några utav dagens bästa LC/rundbane hundar som bland annat härstammar från Finland och Ungern. 

---------------------------------------------------------------------------

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.